На главную страницу сайта Опыты по химии Химический Юмор. Научный Юмор Опыты по физике    

Форум Химиков - Энтузиастов. Химия и Химики

Эксперименты по Химии - Практическая Химия - Книги по Химии - Физика – Астрономия – Биология – Научный Юмор
Прежде чем отправить свое сообщение - ознакомьтесь с ПРАВИЛАМИ ФОРУМА.
Прежде чем создать новую тему - воспользуйтесь ПОИСКОМ, возможно, аналогичная тема уже есть

All times are UTC [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 7379 posts ]  Go to page Previous  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 369  Next
Author Message
 Post subject: Re: Майдан-2013/2014 / Війна Росії проти України
PostPosted: 23 Aug 2016 11:50 
.

Собрали сброд и предателей, а потом еще и удивляются
Attachment:
3774034_original[1].jpg
3774034_original[1].jpg [ 48.58 KiB | Viewed 12440 times ]

Profile E-mail  

PostPosted: 23 Aug 2016 12:28 
.

Генеральная репетиция парада к Дню Независимости в Киеве 22.08.2016 с БПЛА

Profile E-mail  

PostPosted: 24 Aug 2016 01:10 
.

Attachment:
1.jpg
1.jpg [ 57.55 KiB | Viewed 12406 times ]

Profile E-mail  

PostPosted: 26 Aug 2016 16:07 
.

Attachment:
Cqx0esiXYAAr1Ag[1].jpg
Cqx0esiXYAAr1Ag[1].jpg [ 38.78 KiB | Viewed 12350 times ]

Profile E-mail  

PostPosted: 26 Aug 2016 17:47 
.

Хунта, я тут вам Илью Пономарева принес! - Беглого "либерала" из России...
Attachment:
CqwVAKeWgAAy05V[1].jpg
CqwVAKeWgAAy05V[1].jpg [ 74.34 KiB | Viewed 12343 times ]

Profile E-mail  

PostPosted: 26 Aug 2016 18:46 
.

Attachment:
Cqycn3iWAAAyzFf[1].jpg
Cqycn3iWAAAyzFf[1].jpg [ 120.56 KiB | Viewed 12339 times ]

Profile E-mail  

PostPosted: 27 Aug 2016 12:11 
.

Quote:
Трохи про вчорашній виступ Президента
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 2745061974
Як і обіцяв, проведу невеличкий аналіз виступу Президента на честь 25-ї річниці незалежності України. ...

Отже. Промова Президента була написана чітко та структуровано. Це не просто текст для галочки чи тост на святі – типу треба було щось сказати, він і сказав. Ні, кожне слово було зважене. Зроблена добра робота над помилками. Проаналізовані в тому числі й пости в соціальних мережах, де висловлювалася критика на адресу влади з певних питань і це було зазначено в тексті виступу.

Для прикладу:

Замість – «це ми зупинили агресора», в своєму виступі Порошенко говорить – першими на захист України встали добровольці, потім – мобілізовані, сьогодні – контрактники. Отже влада більше не каже, що ворога зупинила вона.

Замість – «ми забезпечили армію», в своєму виступі Порошенко чітко зазначив – це українці своїми податками купляють нову техніку та модернізують стару. Це волонтери забезпечили армію всім необхідним. Армія дійсно народна.

Замість – винуваті «папєрєднікі», Порошенко називає провину колективною. Тобто винні політичні еліти, які на протязі 25 років керувалися популізмом та власною жадібністю і мислили не дальше майбутніх виборів. За словами Порошенко, теперішня влада, як представник цієї політичної еліти, має спокутувати цей політичний гріх.

Отже, що я почув у виступі? Я почу звернення до українців та українського політикуму, звернення до Росії, звернення до світової спільноти.

До українців та українського політикуму:

- Україна чітко визначила свій вектор – ЄС та НАТО. Масква, давай до свіданія. Ніяких більше ігор в «старшого брата» та ніякої багатовекторності.
- Ніякого популізму – тобто практика «підгодовувати під вибори з ледь дихаючого держбюджету ті групи населення, які традиційно найбільш активно голосують», ніхто не збирається.
- З ринковими цінами на енергоносії ми розібралися, тепер на черзі – ринкові зарплати. Влада має стратегічно і тактично зосередитись на досягненні в матеріальній сфері, в рівні життя людей, на потрібна багата держава, вільних, заможних громадян, впевнених в своєму майбутньому.
- Російськомовні та україномовні патріоти разом боронять Україну, поставивши хрест на протистоянні, яке штучно роздмухали політикани. Ніякого більше поділу на схід та захід.
- На політичній карті України з’явився новий потужний гравець – це Армія. Саме Армія користується найбільшою довірою населення та саме вона має стати не тільки гарантом територіальної цілісності України, але й гарантом невідворотності всіх змін, які намічені в державі. І розумійте це, шановні політики, як хочте, проте двічі подумайте тепер перш ніж грати в двоє воріт.

До Росії.

Весь виступ був фактично пронизаний тролінгом Росії.

- Україна розвалила СРСР, за який так Путяша переживає.
- Українська нація існувала і буде існувати. Свою незалежність ми здобули в боротьбі.
- Росія – ворог. Парад – сигнал ворогу, українці й надалі готові боротися за свою незалежність.
- Крим – анексований, Донбасс – окупований. Ніяких там ДНР, ЛНР. Їх не існує – є окупована ворогом земля.
- Повернення свої території ми будемо робити виключно політико-правовим шляхом, тому що думаємо про українців на окупованих територіях і не хочемо, щоб вони загинули під час бойових дій. А Кремль сприймає українців на окупованих територіях як гарматне м'ясо.
- І от ніби Президент говорить про «політичне вирішення проблеми», а сам робить заяви, які просто зводять з глузду від злості Путяшу. Фінальна заява з цитуванням Маяковського взагалі поховала будь-які шанси на договороспроможність Росії. І все це сказано перед самітом G20 в Китаї. І після цього знову натяк на відновлення переговорів в Нормандському форматі. Тобто коли Путяша грає залізом перед переговорами, щоб мати важелі, ми граємо на його нервовій системі, що мати перевагу. Тепер Вольдемар на нєрвах може поховати переговори та отримати чергове продовження санкцій. А це вже важелі для України.

До звернення до світової спільноти

- ЗСУ куди серйозніше за Будапештський меморандум. Тобто дебілів з гранатою не зупинять жодні домовленості. Лише сила. І Україна може бути такою силою. Не хочете, щоб «руський мір» дістався до ваших столиць – дайте нам допомогу і ми зупинимо його самі.
- Для повноцінної армії нам потрібно ще кілька років та кілька десятків мільярдів гривень. Але процес можна прискорити. Якщо колеги хочуть з цим допомогти – велкам. Допомагаючи нам, ви дбаєте й про власну безпеку.
- На заході постійно казали – ніхто не буде допомагати Україні протистояти агресору, якщо вона сама не почне боротися. Ну ось, колеги, ми вам наглядно показали нашу нову армію, нашу боротьбу, наші перетворення. Тепер черга за вами.
- Передача такої кількості техніки (за два дні передано більше 300 одиниць, а до кінця року ще 1000 одиниць), плюс до тої техніки, що вже в АТО, ще раз ілюструю, що ніяке «ополчєніє» не в змозі протистояти такій армаді. Тому всі розмови Росії про «іх там нєт» - це повний брєд.
- Україна цінує допомогу та підтримку міжнародних партнерів. Але це не дається по замовчанню. За це також йде постійна боротьба, яку на дипломатичному фронті ведуть вітчизняні дипломати, яких окремо відзначим Порошенко в своїй промові.

Ось таки висновки мені прийшли на думку після прослуховування промови Президента. Звичайно, це суб’єктивно. Я писав це спираючись на власний досвід в політиці та власне світосприйняття. Тому кожен має можливість зробити свій висновок.

Ще раз зі святом, Хунта!

P.S. Через те, що основний аккаунт тимчасово заблокований через скарги парєбріков, дублюю текст на цьому аккаунті. Так і живемо

Profile E-mail  

PostPosted: 28 Aug 2016 22:34 
.

В России ликвидирована еврейская община http://cursorinfo.co.il/news/xussr/2016 ... a-obshina/
Quote:
Череповецкий городской суд (Вологодская область) вынес решение о ликвидации местной еврейской общины, которая была организована в 2005 году. Речь идет о первом факте подобного рода в истории современной России.

Profile E-mail  

PostPosted: 28 Aug 2016 23:41 
.

Ну да, ликвидировали юрлицо.
Саму еврейскую общину можно ликвидировать лишь вместе с евреями - тут пока до такого не дошло, пока заняты украинцами.

Profile  

PostPosted: 29 Aug 2016 17:33 
Модератор
Модератор

Oleg wrote:
пока заняты украинцами

В 2010, во время переписи переписчики под разными предлогами отказывались записывать знание украинского языка индивидом. Таким образом на территории Волгоградской области например чило украиноговорящих граждан было исскуственно занижено до 15-20%, в то время когда реальное их число - 40% среди городского и до 60% (местами > 70%) сельского населения. Сейчас украинцы в России стали людьми второго сорта.

Profile E-mail  

PostPosted: 29 Aug 2016 17:52 
.

Для России мы всегда были людьми второго сорта: что в Украине, что в России. Сейчас это афишируют, раньше - официально не афишировали, но так было всегда.

В Тюменской области 70% украинцев (ЕМНП) - их или их родителей вывезли с Родины (или вынудили уехать, создавая нестерпимые условия), а на их место навезли в Украину сотни эшелонов сами видите кого.

Годами собрали люмпен со всей России - и к нам, причем не только на Донбасс и в Крым. И годами выживали коренной народ с Родины. Сейчас на оккупированных территориях та же самая история: выживают адекватных людей (в т.ч. и русских), а завозят кавказцев, бурятов, якутов... Россияне тупо выносят замки и заселяются в квартиры, оставленные украинскими беженцами.

Profile E-mail  

PostPosted: 29 Aug 2016 18:00 
Участник
Участник

Volodymyr wrote:
Сейчас на оккупированных территориях та же самая история: выживают адекватных людей (в т.ч. и русских), а завозят кавказцев, бурятов, якутов...

Днями знакомые из Донецка рассказывали историю.
Сейчас, на летних каникулах, в тамошних школьных библиотеках вырывают страницы из учебников украинской литературы.
Видимо, "политически невыверенные страницы". Подробностей пока не знаю, интересно бы узнать, что именно так огорчило оккупационную администрацию.
Спасибо, что пока не сжигают книги целиком, как их немецкие духовные наставники.

Profile E-mail  

PostPosted: 29 Aug 2016 18:21 
.

Сжигают - таких примеров масса.

Российская традиция такая - книги жечь.

Profile E-mail  

PostPosted: 29 Aug 2016 19:33 
.

Кстати, сходу попалась иллюстрация, как относятся к нашей стране в России. Пишет очередной "либерал":
Attachment:
CrBuvrtW8AAlvsU[1].jpg
CrBuvrtW8AAlvsU[1].jpg [ 45.92 KiB | Viewed 12200 times ]

С главным выводом автора я согласен: российским продажным журналистам у нас делать нечего. Мойте посуду в Нью-Йорке лучше.

НО... Но сколько яда и пренебрежения к нашей стране и нашему народу. Пренебрежения абсолютно искреннего.

Лучше пусть он моет посуду, чем пишет.

Profile E-mail  

PostPosted: 31 Aug 2016 11:18 
.

Террористы «ДНР» получили из России за четыре дня 46 единиц танков и бронетехники http://www.62.ua/news/1350648
Attachment:
_dnr-4_147262690722.jpg
_dnr-4_147262690722.jpg [ 36.3 KiB | Viewed 12153 times ]

Компенсация того, что вышло из строя (надежность советской и российской техники общеизвестна) и плавное наращивание оккупационного контингента.

Profile E-mail  

PostPosted: 31 Aug 2016 22:29 
.

Війна чи брязкання зброєю?
Про військову перевірку в РФ розмовляємо з українським політичним аналітиком та блогером Олегом Пономарем
http://www.polradio.pl/5/39/Artykul/268986
Quote:
Напередодні військових навчань «Кавказ-2016», що мають відбутися у російському Південному військовому окрузі, влада Росії оголосила масштабну перевірку боєготовності у трьох з п’яти російських військових округів. Унаслідок цього вздовж західного кордону Росії зосереджено безпрецедентні як на 25-річну історію РФ військові сили. До воєнкоматів викликаються резервісти, а сама перевірка охоплює не лише збройні сили, але й цілу низку цивільних установ. Зокрема, готовим до функціонування в умовах війни має бути Центральний банк Росії.

Про те, що саме відбувається, ми поговоримо з українським політичним аналітиком та блогером Олегом Пономарем.

- Пане Олеже, передусім я хотів би запитати вас про те, що діється біля українських кордонів з російського боку та на окупованих Росією територіях. Чи це брязкання зброєю, чи підготовка до якогось повномасштабного, вже відкритого конфлікту?

- Я завжди писав, починаючи ще два роки тому, що повномасштабного загальновійськового вторгнення до України російською регулярною армією бути не може. Всі мої прогнози підтверджуються, зокрема про те, що вони не пробиватимуть сухопутного коридору з Донбасу до Криму. Адже ціна, яку Росія заплатить у випадку великомасштабного загальновійськового вторгнення до України, буде для неї непомірною. Військові втрати будуть величезними, тому що на даний момент українська армія дуже сильна, та з кожним днем стає дедалі сильнішою. Країни НАТО допомагають нам розвідницькими знімками, консультаціями й такими нелетальними системами, як антиартилерійські, антимінометні радари тощо. Тому ціна у військовому плані буде для Росії непомірною і вони про це знають. Так само і в дипломатичному плані: Росію буде оголошено агресором з усіма наслідками. Зараз триває гібридна війна, натомість відкрита агресія завдасть Росії нищівного дипломатичного удару. І, по-третє, в економічному плані: будуть загострені санкції аж до таких найбільш радикальних, як нафтове ембарґо та відключення [системи електронних переказів] SWIFT. І так далі. Тому варіант із загальновійськовим вторгненням Росії я виключаю.

- З чим, отже, ми маємо зараз справу?

- Лишається тільки один варіант: психологічний тиск на Україну, аби змусити її пристати на умови Росії та завершити цю гібридну війну. Звідси й ці навчання, концентрація військ, тиск чиниться по всіх фронтах: зокрема і розкачування ситуації зсередини України. А таке велике накопичення війська біля східних кордонів і провокації в Криму створюють психологічне тло, аби ми стали більш податливі на тиск. Російські умови відомі. Це внесення до Конституції позаблокового статусу, що для них є найважливішою умовою, аби в майбутньому ми не увійшли до НАТО. Окрім цього, федералізація, особливий статус Донбасу та визнання російського статусу Криму. Звісно, що під жодним соусом ми на це не підемо.

- Ваших аргументів неможливо заперечити, якщо припустити, що всі дії російської сторони раціонально вивірені, що вона керується елементарною логікою. А якщо так не є? Підозри про це можуть з’явитися хоч би з огляду на безліч вже вчинених російським керівництвом досить сумнівних дій, коли йдеться про потенційні користі від них для майбутнього країни. А якщо, на додаток, це керівництво є, так насправді, однією людиною – ймовірно недоінформованою та, можливо, не зовсім адекватною? Чи, таким чином, ми не приписуємо йому невластивого способу мислення?

- Я дещо з вами не згоджуся за всіма параметрами, оскільки Путін не один приймає рішення. Він, звісно, злочинець, рідкісний негідник тощо, але він демонізований у тому сенсі, що начебто сам приймав рішення, якими розв’язав цю війну. Все ж таки, в них є Рада безпеки, до котрої входять Патрушев, Бортніков, військова верхівка на чолі із Шойґу, а рішення приймаються колегіально. Звісно, Путін має на це великий вплив. Всі вони мають власні аргументи, своє бачення ситуації, та обговорюють свої рішення, що, отже, не є спонтанними. І, по-друге, я згоджуся з Байденом, який колись сказав, що Путін не є психічно хворою та неадекватною людиною. Байден сказав, що знає його вже понад 15 років та назвав його «reasonable» - «розсудливим», як на власну перспективу. Тобто, він заходить так далеко, наскільки міжнародна спільнота може йому це дозволити. Саме тому США та Захід вибрали у якості своєї тактики поступове підсилення санкцій. Вони намагаються налапати оту точку, в котрій ціна агресії проти України буде для Путіна непомірною. Тоді він зупиниться. І Байден сказав, що саме тому ми поступово підіймаємо ціну для Путіна, аж доки він не припинить агресії та не поверне Крим.

- Це, власне, та операція Анаконда, про яку ви пишете?

- Абсолютно. Байден казав про це два роки тому або рік тому в Мюнхені на конференції з безпеки. І я повністю поділяю цю точку зору. Я би Путіна не демонізував за всього нашого до нього негативного ставлення. Все ж таки, США ввели вже п’ять пакетів санкцій, а три ввела Європа. Тож Росію поступово відрізають від вуглеводневих прибутків. З’явилася американська сланцева нафта, пішла іранська, вже є плавучі термінали зрідженого газу, є газ з Норвегії, Азербайджану і Туркменії. Все це ланки в одній великій шаховій партії.

- Пане Олеже, а чи можна сказати, що по той бік у даний момент ми спостерігаємо панічні настрої серед керівництва Росії? І з цим, зокрема, пов’язаний отой неоднозначний і, ймовірно, такий, що закінчився несподіваними результатами, інцидент на адміністративному кордоні Криму на початку серпня.

- Давайте почнемо з першого. Я не думаю, що у них є панічний настрій. У них, власне, грошей вистачає до Нового року, навіть за оцінками їхніх економістів. Тому вони перенесли вибори до Думи з грудня на вересень. Адже після цих виборів відбудеться емісія, послаблення рубля. Саме тому вони відмовилися від індексації пенсій, натомість дадуть пенсіонерам одноразову виплату розміром у п’ять тисяч рублів, що відбудеться у січні 2017 року. Тобто, вони все розрахували, більш чи менш, до Нового року. Плюс, у січні ЄС прийматиме рішення щодо ймовірного продовження санкцій. Наразі вони тривають до 30 січня. Тому в Росії немає паніки. Зараз вони хочуть спрямувати всі свої зусилля на досягнення двох цілей. По-перше, розколоти ЄС зсередини, а також внести незгоду між ЄС і США. Це дозволить не допустити продовження санкцій Європейського Союзу у січні. Тоді вони зможуть зітхнути з полегшенням і знати, що вже пережили чорну смугу. І друге, на що вони роблять ставку – це розкачка ситуації в Україні восени. Тому ця осінь буде дуже гарячою. Всі економічні та політичні ресурси всередині України, що сприятимуть Росії, її пропаганда, - все це використовуватиметься для ослаблення (що є програмою-мінімум) або скинення нашої законно обраної влади. Тобто, Росія домагатиметься перевиборів до парламенту і дострокових виборів президента. Це, отже, в них не паніка, а план – такий, який є.

Profile E-mail  

PostPosted: 31 Aug 2016 23:00 
.

Quote:
61 голосом, против 20, Сенат Бразилии лишает Дилму Русеф должности президента Бразилии.

Бывшему президенту Бразилии Дилме Русеф дали 3 часа на то, чтобы забрать все личные вещи и покинуть официальную резиденцию президента.

Profile E-mail  

PostPosted: 01 Sep 2016 12:33 
.

В Украине фактически нет 4-й власти: многие наши издания контролируются врагом
Attachment:
CrQZG1IVUAATrc7[1].jpg
CrQZG1IVUAATrc7[1].jpg [ 87.52 KiB | Viewed 12102 times ]

Кстати, насчет подрыва памятника оккупантам в Луганске - очень похоже на провокацию ФСБ.

Если бы стояла задача что-то взорвать, есть много более привлекательных целей, чем мертвые камни.

Profile E-mail  

PostPosted: 01 Sep 2016 13:05 
Модератор
Модератор

Volodymyr wrote:
...Если бы стояла задача что-то взорвать, есть много более привлекательных целей, чем мертвые камни.
Ну, не знаю, не знаю... В.И. Ленин почему-то очень привлекателен для некоторых граждан.

Profile E-mail  

PostPosted: 01 Sep 2016 13:26 
.

Ing.P. wrote:
Volodymyr wrote:
...Если бы стояла задача что-то взорвать, есть много более привлекательных целей, чем мертвые камни.
Ну, не знаю, не знаю... В.И. Ленин почему-то очень привлекателен для некоторых граждан.

Согласен: украинцы какие-то ненормальные. Их расстреливают - а они ненавидят.
Attachment:
605253_1_w_570[1].jpg
605253_1_w_570[1].jpg [ 196.74 KiB | Viewed 12385 times ]

"Добрый" Ленин любил выпить и издавал приказы о расстрелах без колебаний
http://gazeta.ua/ru/articles/history/_d ... rik/605253

Вот у россиян - все нормально: чем больше их убиваешь, тем больше они боготворят убийцу.
Ульянов? Джугашвили? - Не нужно так углубляться.
Ахмат Кадыров, например - добрейшей души человек был. В честь его и мост, и микрорайон назвали.
Attachment:
MOST-AHMATA.jpg
MOST-AHMATA.jpg [ 84.41 KiB | Viewed 12385 times ]

Attachment:
1.jpg
1.jpg [ 64.29 KiB | Viewed 12385 times ]

Или его сын - Рамзан (тот, что герой России).
Attachment:
5c8e976d54a77c8b034a3e44f78[1].jpg
5c8e976d54a77c8b034a3e44f78[1].jpg [ 39.35 KiB | Viewed 12385 times ]

Кстати, а почему вы памятники Гитлеру повалили?
Ведь на его стороне сражалось до 1.5 млн. граждан СССР, подавляющие большинство которых - россияне. Сражались под триколором и с георгиевскими ленточками. Чем Гитлер вам не угодил?

Кстати, а вы не в курсе, что в Беларуси, Казахстане, Узбекистане, Туркменистане и т.д. памятники Ленину убрали давно? Но возмущаются россияне почему-то по поводу Украины. С чего бы это?

Profile E-mail  

Post new topic Reply to topic  [ 7379 posts ]  Go to page Previous  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 369  Next

All times are UTC [ DST ]